Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії VII Міжнародна виставка та форум з розвитку фермерства в Україні «АГРОПОРТ Захід Львів 2018»
VII Міжнародна виставка та форум з розвитку фермерства в Україні «АГРОПОРТ Захід Львів 2018»
Четвер, 26 квітня 2018, 16:34

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» прийняла участь у  VII Міжнародній  виставці та форумі з розвитку фермерства в Україні «Агропорт Захід Львів 2018», яка проходила у м.Львів на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім.Д.Галицького з 19 по 21 квітня ц.р.

 

«АГРОПОРТ Захід Львів 2018» був орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем були – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство тощо.

Форум проводився за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організаторами виступали Департамент агропромислового розвитку  Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC. На церемонії відкриття заходу були присутні голова Львівської обласної держадміністрації Олег Синютка, директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, представники Канади та Франції, міжнародні експерти.

На виставці було представлено техніку таких вітчизняних та зарубіжних  виробників сільськогосподарської техніки та обладнання, як:                                ТзОВ «Укрсільгоспмаш», ТОВ НВП «БілоцерківМАЗ», ТОВ «Велес-Агро», компанії «АвтоКрАЗ», CLAAS, CNH, LEMKEN тощо, а також багато автомобільної техніки компаній RENAULT, Toyota, Volkswagen.

Під час проведення заходу працівники Компанії займалися розповсюдженням інформаційно-довідкових матеріалів щодо умов надання техніки в лізинг.  Були проведені робочі зустрічі з керівниками господарств на предмет можливості отримання ними  техніки в лізинг.

 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини