Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії Участь Компанії у спеціалізованому заході «Міжнародні дні поля в Україні/International Field Days Ukraine 2017»
Участь Компанії у спеціалізованому заході «Міжнародні дні поля в Україні/International Field Days Ukraine 2017»
Четвер, 22 червня 2017, 15:51

21-23 червня 2017 року в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого (смт Дослідницьке Васильківського району Київської області) проходить спеціалізований захід «Міжнародні дні поля в Україні/International Field Days Ukraine 2017». Організаторами заходу є DLG Ukraine (DeutscheLand-wirtschafts-Gesellschaft/Німецьке сільськогосподарське товариство), Німецько-Український аграрний демонстраційний і навчальний центр та УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.

У програмі заходу – демонстрація більше 120 зразків сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, показ техніки в роботі, огляд понад 60 демонстраційних ділянок перспективних сортів та гібридів, засобів захисту та живлення рослин, а також виставки товарів та послуг для АПК.

Крім того, на зазначеному заході представлено 22 заводи вітчизняного сільськогосподарського машинобудування, в тому числі багаторічні партнери Національної акціонерної компанії «Украгролізинг»: ТОВ «Лозівські машини», ТДВ «Львівагромашпроект», ТОВ «Краснянське СП «Агромаш», ТОВ «Агромаш-Калина», ТДВ «Брацлав», ТОВ «Техноторг» та ін.

На відкритті з урочистою промовою виступили: керівник проекту кооперації «Німецько-український Аграрний демонстраційний та навчальний центр (АДНЦ)» Уве Кафтан, керуючий директор DLG International Бернд Кох, директор УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого В.І. Кравчук.

День поля відвідали і представники Департаменту технічної політики Компанії на чолі з директором Равлюком Віталієм Васильовичем.

Відвідувачам було роздано інформаціно-довідкові матеріали щодо діяльності Компанії та надана фахова консультація щодо передачі техніки на умовах лізингу.

Звертаємо увагу на те, що Компанія на сьогоднішній день готова поставити потенційним лізингоодержувачам у стислі терміни усю гаму техніки, яка представлена на Міжнародному дні поля.

 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини