Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії Участь Компанії у дні поля «Битва Агротитанів 2019»
Участь Компанії у дні поля «Битва Агротитанів 2019»
Понеділок, 09 вересня 2019, 14:18

 

Участь Компанії у дні поля «Битва Агротитанів 2019»

5-6 вересня на полях групи компаній «ТАК», що на Тетіївщині, с. Степове, відбулась сьома «Битва Агротитанів», організатором якої виступає Всеукраїнська Аграрна Рада, компанія DYKUN та група компаній «ТАК».

 

За два дні роботи понад 3000 учасників з усієї України побачили в роботі 150 одиниць техніки. Ще 350 було представлено в межах виставкової площі, де 87 компаній-партнерів презентували свої досягнення. Випробування проходили на 60 га поля на трьох агрофонах різноманітної складності. Сім тематичних зон показали в роботі: плуги, глибокорозпушувачі, сівалки, ротаційні борони, просапні культиватори, котки, обприскувачі, розкидачі, бункери навантажувачі, комбайни, жниварки та зерновози.

Відвідувачі могли знайти спеціальні умови кредитування від фінансових партнерів, сучасні розробки для впровадження систем точного землеробства, інноваційні методи живлення та найновіші гібриди соняшнику і кукурудзи української та іноземної селекції.

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» також прийняла участь у даному заході у складі співробітників Департаменту технічної політики та філії «Київобллізинг».

Відвідувачам було роздано інформаціно-довідкові матеріали щодо діяльності Компанії та надана фахова консультація щодо передачі техніки на оновлених умовах лізингу.

Була проведена зустріч з представниками найбільшого індійського виробника тракторів «Mahindra» щодо перспектив співробітництва.

Звертаємо увагу на те, що Компанія на сьогоднішній день готова поставити потенційним лізингоодержувачам у стислі терміни будь-яку техніку та обладнання на найвигідніших умовах.

 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини