Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії Міжнародна агропромислова виставка «АГРОЕКСПО-2017»
Міжнародна агропромислова виставка «АГРОЕКСПО-2017»
П'ятниця, 29 вересня 2017, 07:48

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» прийняла участь у Міжнародній агропромисловій виставці «АГРОЕКСПО-2017», яка проходила з 20 по 23 вересня ц.р. на території Інформаційно-виставкового комплексу «Агроекспо», м. Кропивницький.

У перший день роботи виставки під головуванням виконуючого обов’язки генерального директора Процюка Олександра Вікторовича відбулась кущова нарада щодо аналізу роботи філій Компанії за 9 місяців поточного року. На нараді були присутні директора Вінницької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Херсонської, Черкаської філій, а також працівники центрального апарату Компанії, а саме: директор Департаменту лізингу Ціомальчук О.Л., заступник директора Департаменту лізингу-начальник відділу лізингу центрального регіону Петрусенко А.А., начальник відділу технічного супроводу та реалізації Департаменту технічної політики Гусєв В.О., заступник відділу маркетингу та закупівель Департаменту технічної політики Шкурко О.С.

 

На стенді Компанії разом із працівниками Кіровоградської філії були проведені робочі зустрічі з потенційними лізингоодержувачами та доведено до них умови отримання техніки в лізинг.

Під час виставки «АГРОЕКСПО-2017» було відвідано експозиції вітчизняних заводів-виробників та оглянуто зразки техніки.

Також прийнято участь у демонстраційних показах техніки та проведено робочі зустрічі з представниками заводів на предмет подальшої співпраці щодо закупівлі продемонстрованої сільськогосподарської техніки для подальшої її передачі на умовах лізингу.

 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини