Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії «Украгролізинг» – активний учасник «АГРО-2011»
«Украгролізинг» – активний учасник «АГРО-2011»
Понеділок, 11 липня 2011, 09:48

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» взяла участь у черговій галузевій виставці «АГРО-2011». Очікувана аграріями центральна подія року «АГРО-2011» відбулася на початку червня і за головну ідею мала гасло «Розвиток сільських територій – основа аграрної стратегії держави». Цьогоріч на виставці-ярмарку були представлені експозиції всіх регіонів України, а також стенди 29 іноземних держав.

Упродовж усіх 4-х виставкових днів консультанти компанії терпляче відповідали на запитання відвідувачів «АГРО-2011», роздавали необхідні інформаційні матеріали, наводили приклади успішного співробітництва і навіть разом зважували, яку саме техніку доцільніше нині придбати тому чи іншому господарю, аби він не просто залишився «на плаву», але й отримав належні прибутки.

Зручний фінансовий інструмент для малих та середніх сільгосппідприємств знову пропонував учасникам агровиставки НАК «Украгролізинг». До стенду компанії підходили представники господарств, що вже отримували техніку за лізинговими схемами. Звичайно, їм комфортно уповні використовувати сучасні машини і за зручним графіком та з невеликим відсотком поступово сплачувати лізингові платежі. Навряд чи змогли б вони просто купити таку техніку, виклавши кругленьку суму за один раз, – відомо ж, як сутужно аграріям з обіговими коштами. Партнери цікавилися новими механізмами, які можна знову брати у лізинг. Хтось просто заходив подякувати за співпрацю. А от новачки в деталях розпитували, у чому переваги лізингу, з олівцем в руках тут же прораховували свої вигоди, цікавилися, яку саме техніку можна вже сьогодні придбати через НАК «Украгролізинг».

Таке живе спілкування дало можливість менеджерам «Украгролізингу» водночас провести і своєрідне дослідження серед агровиробників. Відвідувачі заповнювали анкету, з якої стають зрозумілими потреби сучасних аграріїв, їх запити і побажання. Після кожної подібної виставки фахівці аналізують базу даних своїх теперішніх і потенційних клієнтів. Роблять стратегічні висновки, організовуючи роботу компанії так, щоби найоптимальніше задовольнити потреби селян.

Вже перший аналіз результатів нинішнього анкетування показав, що, наприклад, великим попитом серед сільгосптоваровиробників користуються трактори марки МТЗ виробництва Мінського тракторного заводу, велику зацікавленість відвідувачі виявили до обладнання для доробки та зберігання зерна, обладнання для тваринництва, причіпних обприскувачів. Чіткою тенденцією простежується сталий попит на зернозбиральні комбайни потужністю 300 к.с., потужні трактори 5-го класу і вище, бурякозбиральні комбайни, телескопічні навантажувачі та прес-підбирачі.

 

 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини