Мова сайту

Порядок надання

Наші контакти

 

 

blogspot

facebook

Адреса:

01021, м.Київ

вул. Мечникова, 16-а
тел.: (044) 254-30-10
факс:(044) 280-17-22

Email:

info@ukragroleasing.com.ua

Сайт:

www.ukragroleasing.com.ua

 

Голосування

Ваші потреби
 
Новини компанії Участь Компанії у Дні поля «Волинь-Зерно-Продукт 2018»
Участь Компанії у Дні поля «Волинь-Зерно-Продукт 2018»
Субота, 23 червня 2018, 14:31

 

 

20 червня 2018 р. на базі підприємства «Волинь-зерно-продукт» відбувся потужний День поля, який зібрав більше 800 аграріїв з різних регіонів України та Брестської області Республіки Білорусь.

День поля також відвідав голова Волинської облдержадміністрації Савченко Олександр Ілліч.

Організатори поділилися досвідом впровадження нових технологій у вирощуванні сільськогосподарських культур, презентували нові сорти злакових і бобових, а також обговорили перспективи розвитку аграрної галузі.

 

Вже нікому не є секретом, що досягнення високих врожаїв можливе при наявності сучасної сільськогосподарської техніки, як підтвердження цього факту, ГК «Вілія» організувала парад власної техніки відомих брендів, серед якої приємно виділити мобільну розчинно-заправочну станцію РЗС-16 та тракторний самоскидний напівпричіп ТСП-26 виготовлені на Заводі Кобзаренка.

Слід зазначити, що ГК «Вілія» є одним з надійних, багаторічних  клієнтів нашої Компанії.

Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» на зазначеному заході була представлена стендом, на якому були присутні Перший заступник генерального директора Равлюк Віталій Васильович, заступник директора Департаменту технічної політики  Павловський Михайло Анатолійович, директор Рівненської філії Кухарук Микола Олексійович, директор Волинської філії Люлька Григорій Іванович та спеціалісти філії.

Відвідувачам було роздано інформаціно-довідкові матеріали щодо діяльності Компанії та надана фахова консультація щодо передачі техніки на умовах лізингу.

Звертаємо увагу на те, що Компанія на сьогоднішній день готова поставити потенційним лізингоодержувачам у стислі терміни будь-яку техніку та обладнання на найвигідніших умовах.


 

 
 
 

CC by SA 3.0, 2010-2019 "Украгролізинг"

Про компанію лізинг Законодавча база Питання та відповіді Новини